feature-img

EMS Stockholm AB

Välkommen till oss på EMS Stockholm AB! Vi är det rätta företaget för dig som behöver hjälp med bilning. Bilning är en metod som man använder sig av för att göra hål i hårda material som tegel och betong samt för att röja upp resterna av en tidigare konstruktion. Vi erbjuder dessutom en stor variation av andra sorters tjänster, inklusive andra sorters rivningar, saneringar och betonghåltagning. Med vår erfarenhet kan vi ta oss an allt från mindre till de allra största jobben. Ta kontakt med oss idag!

Våra kunder

Vi på EMS Stockholm AB erbjuder våra tjänster till både privata och kommersiella kunder. Det betyder att du är välkommen till att kontakta oss oavsett om du är privatperson eller representerar ett företag eller en bostadsrättsförening. Vi ger dig alltid en förstklassig service oavsett vilken sorts kund du är!

feature-img

Vår adress

Vi på EMS Stockholm AB har Rörvägen 57 i Haninge som vår adress. Du måste dock inte bo eller vara verksam i eller ens i närheten av just Haninge för att kunna anlita oss, utan vi vänder oss till kunder i alla delar av Stockholm med omnejd!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify