Hur kan vi hjälpa dig?

Tjänsterna vi kan förse dig med inkluderar de nedan.

img

Bilning

Bilning är en metod som till exempel kan komma väl till användning under en renovering eller en rivning. Det är ett effektivt sätt att göra hål i hårda material, samt göra sig av med resterna av sådana. Är detta något du behöver hjälp med? Då är det bara att ta kontakt med oss!

img

Rivning

Vi är ett företag som kan hjälpa våra kunder med olika typer av rivningar. Det kan bland annat handla om mindre rivningsarbeten, exempelvis om en vattenläcka uppstått och golv eller väggar behöver tas bort för att komma till bukt med problemet. Det kan även handla om mer omfattande rivningsarbeten, till exempel om flera väggar ska tas ned eller ett helt hus ska rivas.

img

Sanering

Vi erbjuder också sanering av olika slag. Vår populäraste sanering är asbestsanering. Asbest är ett hälsoskadligt ämne som tidigare användes i samband med fastighetsbyggen. När du anlitar oss för en sanering kan du alltid känna dig trygg i att vi tar säkerheten på största allvar och följer alla rådande krav och regler.

img

Konsultation

Har du några frågor kring något som rör våra tjänster? Då kan du kontakta oss för en konsultation! Med vår omfattande kunskap och långa erfarenhet kan vi ge tips och rådgivning kring allt som har med tjänsterna vi erbjuder att göra.